Juniorklub

Vi mødes hver tirsdag 18.30-20.00 i konfirmandstuen. Dog ikke i skolernes ferier.

4 gange om året har vi juniortræf, hvor vi begynder med at lave mad og spise sammen. Disse aftener er kl. 17.30-20.00. Det koster 75,- pr. halvår at være med. Denne pris dækker alle udgifter – f.eks. svømmebadet og fællesspisning. Nr. Løgum Juniorklub er en del af kirkens børnearbejde i Nr. Løgum sogn og er som sådan med i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Hvert år ved generalforsamlingen vælger vi 3 repræsentanter til børnerådet, som sammen med lederne laver halvårsprogram.

Se programmet ved at klikke på overskriften, få det i klubben, i kirken eller hos Lars Birkmose, tlf. 24 93 56 86.

20/8: Så mødes vi igen efter ferien til fotoløb og hygge

Der flettes kurve

På klatretur ved Genner Hoel

en flot maj-aften

Sangaften med korleder, Judy.

Juniortræf og det gyldne minut

Fastelavn

Der var mange flotte udklædte juniorer, som skulle banke hårdt på tønden, før den faldt!

Bent bagte pandekager i anledning af den internationale pandekagedag, og vi nåede også at lege en leg.

Besøg af politimand