Juniorklub

Vi mødes hver tirsdag 18.30-20.00 i konfirmandstuen. Dog ikke i skolernes ferier.

4 gange om året har vi juniortræf, hvor vi begynder med at lave mad og spise sammen. Disse aftener er kl. 17.30-20.00. Det koster 75,- pr. halvår at være med. Denne pris dækker alle udgifter – f.eks. svømmebadet og fællesspisning. Nr. Løgum Juniorklub er en del af kirkens børnearbejde i Nr. Løgum sogn og er som sådan med i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Hvert år ved generalforsamlingen vælger vi 3 repræsentanter til børnerådet, som sammen med lederne laver halvårsprogram.

Se programmet ved at klikke på overskriften, få det i klubben, i kirken eller hos Lars Birkmose, tlf. 24 93 56 86.

Juniortræf og det gyldne minut

Fastelavn

Der var mange flotte udklædte juniorer, som skulle banke hårdt på tønden, før den faldt!

Bent bagte pandekager i anledning af den internationale pandekagedag, og vi nåede også at lege en leg.

Besøg af politimand

Den store bagedyst

Vi bagte og pyntede julesmåkager og Helga kom som den ukendte og gode dommer