Påsken

Vi hørte resten af påskeberetningen, åbnede påskeæg med ting, der fortæller om påsken og sluttede med at gå på påskeløberen i kirken

Fodvaskningen

Vi sad med fødderne i dejligt fodbad, mens vi hørte starten på påskeberetningen, hvor Jesus vasker diciplenes fødder

Skabelsen

Vi hørte om hvordan Gud skabte alle de gode ting i verden på 6 dage, og at han hvilede på den 7. dag.

I kirken var vi oppe og se og høre orgelet - og endda helt inde i det.

Ørkenvandringen

Vi hørte om Abraham og Sara, der stolede på at Gud er overalt - selv ude i ørkenen. Og om at deres slægt skulle blive talrige som himmelens stjerner og sandkornene i ørkenen.

I kirken prøvede alle at stå på prædikestolen og ønske de andre glædelig jul.

Kirkeåret og de forskellige farver i kirken

Vi har hørt om kirkeårs-cirklen og snakket om de forskellig farver der bruges i kirken.

Vi så Bents (præstens) messehagler i de forskellige farver og snakkede om der mon var andre steder i kirken man kunne se de farver. På prædikestolen måske?

Og så nåede vi liige at få lavet hver vores døbefont i ler - det nåede vi nemlig ikke den dag vi hørte om dåben.

Nu er vi godt i gang

Denne gang kom der flere nye Minikonfirmander. Dejligt! Og så var der pizza-rester til alle mmmm.

Bent fortalte om dåben og vi fik udleveret kasser, som vi kunne skrive navn på og pynte.

I kirken så vi på døbefonten - tænk, at børnene i gamle dage blev helt dyppet ned under vandet!

Så startede Minikonfirmanderne...

Hurraaah, så er vi i gang med dette års Minikonfirmander!

Der kom 6 den første gang, og der var to mere tilmeldt, som desværre var forhindrede

Vi spiste, sang, bad sammen og snakkede om kirken, før vi tog på kirkeløb. Desværre regnede det ALT for meget, så vi fik ikke set os omkring på kirkegården. Det må vi så gøre en anden gang.