Juniorklub

Vi mødes hver tirsdag 18.30-20.00 i konfirmandstuen. Dog ikke i skolernes ferier.

4 gange om året har vi juniortræf, hvor vi begynder med at lave mad og spise sammen. Disse aftener er kl. 17.30-20.00. Det koster 75,- pr. halvår at være med. Denne pris dækker alle udgifter – f.eks. svømmebadet og fællesspisning. Nr. Løgum Juniorklub er en del af kirkens børnearbejde i Nr. Løgum sogn og er som sådan med i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler. Hvert år ved generalforsamlingen vælger vi 3 repræsentanter til børnerådet, som sammen med lederne laver halvårsprogram.

Se programmet ved at klikke på overskriften, få det i klubben, i kirken eller hos Lars Birkmose, tlf. 24 93 56 86.

4. februar: Årsfest og velkommen til 3. klasse

Der mødte mange juniorer op til årsfesten. Vi lavede mad, spiste sammen og fik budt de nye fra 3. klasse velkommen. Derefter var der generalforsamling og valg til børnerådet, som 3. klasserne ikke kunne være med til. De fik så lov til at male og pynte vores fastelavnstønde imens.

21. januar: Bibel og -legeaften

Jakob Kjærgård hold bibeltime om tro og tvivl, og bagefter lavede vi kuglebaner af toilet og køkkenruller.

19. november: En dramatisk aften

Vi læste forskellige lignelser i grupper og skulle så dramatisere dem for de andre.

12. november: Den store bagedyst

Der blev bagt og pyntet julefigurer til den helt store bagedyst-medalje

20/8: Så mødes vi igen efter ferien til fotoløb og hygge

Der flettes kurve