16. juni

Judy lagde ud med at fortælle helt kort om to sommer salmer/sange, hun synes er utroligt smukke.

Derefter blev der lystigt foreslået sange og sunget igennem den næste lille time.

Vi var ikke så mange denne gang, så ved at fordele os i hele rummet, kunne vi holde de anbefalede 2 meters afstand under sangen.

18. februar 2020

Hans Mikkelsen kunne fortælle fra både flyve-, sejl- og køreture i Panama og Costa Rica. Desuden viste han fotos af de mærkeligste dyr fra regnskovene, oversvømmelser, og fra forskellige steder han og Ellen boede - i såvel storbyer som i små bebyggelser i regnskoven.

21. januar 2020

Laura og Ingvard Christensen, Løgumkloster, fortalte om indtryk fra deres 8 ugers ophold i Israel med socialt arbejde i Jerusalem. En fortælling i ord og billeder.

Henning Haugaard, Kolding, fortalte spændende og medrivende om Guldhornenes historie

Formiddagscafé efterår 2020

Se hele efterårets program her

17. september

Bent Oluf Damm indledte med at fortælle generelt om flygtninges situation. Og derefter hvad der sker her i kirken for flygtninge (dåb, tolkning, frokoster mm)

Sarah og Omid fra asylcenter Åløkke fortalte om deres liv her og nu, og om, hvor glade de var for at være blevet døbt.

Møller Schmidt kunne fortælle lidt mere om tallene for asylansøgere og opholdtilladelser.

20. august

Robert S. Andersen fortalte tankevækkende om Tanzania og mennesker, han havde mødt der.