21. januar 2020

Laura og Ingvard Christensen, Løgumkloster, fortalte om indtryk fra deres 8 ugers ophold i Israel med socialt arbejde i Jerusalem. En fortælling i ord og billeder.

Henning Haugaard, Kolding, fortalte spændende og medrivende om Guldhornenes historie

Formiddagscafé forår 2020

Se hele forårets program:

17. september

Bent Oluf Damm indledte med at fortælle generelt om flygtninges situation. Og derefter hvad der sker her i kirken for flygtninge (dåb, tolkning, frokoster mm)

Sarah og Omid fra asylcenter Åløkke fortalte om deres liv her og nu, og om, hvor glade de var for at være blevet døbt.

Møller Schmidt kunne fortælle lidt mere om tallene for asylansøgere og opholdtilladelser.

20. august

Robert S. Andersen fortalte tankevækkende om Tanzania og mennesker, han havde mødt der.

18. juni

Judy spillede, og der var rig lejlighed til at foreslå sange.

21. maj

Tove Videbæk, Århus, fortalte om livet FØR døden, om aktiv Livshjælp og om Hospicer

19. februar

Lea og Josaphat Mushemba fortalte om Mushemba Foundation og Trinity School i Tanzania.

22. januar

Niels Andersen, tidligere skoleleder på Agerskov Kristne Friskole, fortalte medrivende om en rejse til Sulawezi, en ø i Indonesien.