22/10 kl. 9.00
29/10 kl. 10.30
5/11 kl. 10.00

Læs nyeste kirkeblad

Kirkehøjskole i Sønderjylland er et unikt tilbud til dig, der er kommet på sporet af Jesus og gerne vil lære ham bedre at kende ud fra de bibelske skrifter. Du er måske glad for gudstjenesten og det kristne fællesskab og læser jævnligt i Bibelen. Men du længes efter noget mere! Du er sulten efter en dybdegående, relevant og livsnær undervisning, så du kan blive opbygget og klogere på troen og livet med Gud.

KLIK PÅ OVERSKRIFTEN FOR AT LÆSE HELE PROGRAMMET.

MESSY CHURCH

Kom til Messy church fredag 3. november

Der er drop in kl 16.30, hvor alle er velkomne til at få en kop kaffe/the eller saft.

Efter aktiviteter og andagt, nyder vi en lækker ret sammen

og siger på gensyn før kl 19.00.

Tilmelding til bod(at)km.dk eller 74743343 Bent Oluf Damm

Næste hold med babysalmesang starter 26. oktober

Minikonfirmand-hold starter mandag 30. oktober

Sidste hold Minikonfirmander på vej op i kirketårnet

På kirkegården

Så er anlægnings-arbejdet med at lave en mere kørestolsvenlig sti/vej fra kirkelågen til kirkedøren gået i gang.

Arbejdet skrider hurtigt frem...

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

Bogsalg i konfirmandstuen

Der er et mindre bogsalg i Kirkens Menighedslokaler.

Der er forskellige bøger for både børn og voksne med kirkeligt og kristent indhold. Bøgerne er hovedsageligt fra Forlagsgruppen LOHSE. Nærmere oplysninger fås hos sognepræsten.